Gosys > Europe >

Optimus IT Ljubljana

Data center speed test

Current DC Regional Rank Continental Rank World Rank
DC Name Regional Rank
DC Name Continental Rank
DC Name World Rank
Info:

 

Kolokacija oziroma gostovanje strežnika se nanaša na fizično postavitev vašega ali najetega strežnika v naš podatkovni center v Ljubljani na Celovški 134a. Možen je zakup prostora za vse oblike strežnikov ali strežniških omar ter celo zakup celotne strežniške sobe. Za vas lahko realiziramo tudi popolnoma nove sistemske prostore v celoti po vaših željah in (ISO) standardih.

V kolikor si ne lastite lastnega fizičnega strežnika za namen kolokacije, obstaja tudi možnost najema fizičnih strežnikov, ponujamo pa tudi najem virtualnih strežnikov v oblaku.

Pri priklopu vašega strežnika ste upravičeni tudi do brezplačne pomoči ali celo osnovne namestitve operacijskega sistema. Za skrb strojne in programske opreme je možna sklenitev vzdrževalne pogodbe, ki vam zagotavlja hitre odzivne čase v primeru težav s programsko ali strojno opremo ter povečuje razpoložljivost servisov na vašem strežniku. 

Klimatizirano strežniško okolje ponuja varovane redundančne električne ter internetne vire. Strežniki so tipično priklopljeni na 100Mb/s povezave s omejenim številom IPv4 in neomejenim številom IPv6naslovov. Omogočamo tudi priklop t.i. "SIP Trunk" za opravljanje VOIP storitev oz. IP telefonije, priklop na druge slovenske ISPje, pripravljeni pa smo tudi prisluhniti vsem vam specifičnim potrebam.

Info: